Chirag Patel og Eva Bertilsson holder seminaret: Teaching with head and hearts; Hundetrening i praksis!

I fjor gjestet den verdenskjente dyretrenere Ken Ramirez Drammen. I 2024 gjester Chirag Patel og Eva Bertilsson oss og holder seminaret: Teaching with head and hearts; Hundetrening i praksis! 


Drammen Lørdag og søndag 17 -18. februar 2024

Chirag Patel (England) og Eva Bertilsson(Sverige)


Arrangør: Drammen Hundesenter / Gro Saugerud  og Anna B. Compton


Denne helgen vil du kunne møte Chirag Patel og Eva Bertilson på Quality Hotel River Station i Drammen. Du vil møte 2 av de fremste innen dyretrening og helgens skal vies til praktisk trening med 4 demohunder. Alle følger prosessen og teorien bygger på de 4 casene som det jobbes med. Under treningen vil Eva og Chirag fortelle om hva de gjør og hvorfor og dere vil se hvordan de trener hvert individ. Det vil være åpent for spørsmål og diskusjon.


Dyretrenerseminaret er åpen for alle. Vi anbefaler det sterkt for profesjonelle som jobber med hunder spesielt, de som jobber med dyr og helse, atferdskonsulenter, hundefrisører, instruktører og  lidenskapelige og kunnskapstørste dyreeiere.


Gratis webinar

12. september kl 21 vil du kunne delta på et gratis webinar live-sending med Eva og Chirag! Her vil  Chirag også snakke om sitt kommende atferdskurs og valpetrenerutdannelse!

Copyright © All Rights Reserved